Teuvan Rivakka ry

Pohjalaista urheilutoimintaa vuodesta 1902

    RSS RSS

SUUNNISTUKSEN TAITOHARJOITUKSET 2016/ Suupohja

Närpes OK, Teuvan Rivakka, Kauhajoen Karhu, Kristiina OK

HARJOITUSTEN YLEISOHJEET

TAUSTAA
Neljä Suupohjan suunnistusseuraa ovat sitoutuneet järjestämään suunnistuksen taitoharjoituksia  kesän 2016 neljät harjoitukset, vuorotellen alkaen 02.05.2016. Harjoitusten pitopaikat ja teemat vaihtelevat. Tavoitteena on tarjota eri teemoilla kehittäviä harjoituksia aktiivisuunnistajille.

HARJOITUSTEN TAVOITE
Harjoitusten päätavoite on suunnistajien taitotason nosto. Tavoitteeseen pyritään järjestämällä hyvin suunniteltuja harjoituksia eri teemoilla ja erilaisissa maastoissa. Harjoituksissa ei pyritä kilpailunomaisuuteen vaan tavoitteena on tehdä harjoitus kuhunkin teemaan sopivalla teholla.

KOHDERYHMÄ
Ohjeellinen ikä on 11 v. ja sitä vanhemmat suunnistajat.

HARJOITUSTEN PITOPAIKAT JA HARJOITUSTEEMAT
Ohessa alustava lista harjoitusten pitopaikoista ja kunkin harjoitusten teemasta.  Pieniä muutoksia saattaa tulla kesän aikana

HARJOITUKSISTA TIEDOTTAMINEN (TARKISTA VIIKKOA ENNEMIN)
Harjoituksista tiedotetaan kaikkien järjestävien seurojen kotisivuilla, vastuuvuorossa olevan seuran kotisivulta löytyy ainakin tietoa ja ilmoittautumisohjeet. Lisäksi seurat voivat tiedottaa harjoituksista haluamallaan tavalla.

HARJOITUSTEN KÄYTÄNNÖN ORGANISOINTI
Harjoituksen vetäjä suunnittelee harjoituksen ja tekee tarvittavat  ennakkovalmistelut. Taitoharjoitusrata tehdään sellaiseksi, että siitä saadaan helposti  lyhentämällä matkallisesti eri-ikäisille sopiva. Harjoitukset aloitetaan klo. 19.00 annettavalla yhteisellä ohjeistuksella. Silloin kaikkien harjoitukseen osallistuvien tulee olla paikalla. Harjoituksen jälkeen annetaan palaute harjoituksesta yhteisesti tai käydään palautekeskustelu yhdessä tai pienryhmissä.

HARJOITUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN
Jokaiseen harjoitukseen tulee ilmoittautua erikseen kaksi päivää ennemmin kyseisen seuran sähköpostiosoitteeseen. Tämä siksi, että osataan varata oikea määrä karttoja.

Närpes OK: kg.norrgrann@gmail.com

Teuvan Rivakka: pasi.lyyluoma@pp1.inet.fi

Kauhajoen Karhu: mikko@makitalooy.fi

Kristiina OK: rune.bergstrom@nordautomation.fi


SUUNNISTUKSEN TAITOHARJOITUKSET 2016, alkavat klo 19.00

Närpes OK, Teuvan Rivakka, Kauhajoen Karhu

Vko   Pv                  Seura           Kartta/Opastus/Teema

Kirjaudu extranetiin - © Teuvan Rivakka 2009 - Networks CMS